ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήξεραν ο ένας πού είναι ο άλλος, ανά πάσα στιγμή, μέσω εφαρμογής»

Όλα όσα κατέθεσε φίλη της Καρολάιν που την είχε δει λίγο πριν την δολοφονία

Μια σημαντική κατάθεση για την φίλη της, την Καρολάιν που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή δολοφονημένη από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, έδωσε στις αστυνομικές αρχές στα τέλη του περασμένου Μαΐου, νεαρή κοπέλα που συνδέονταν με την άτυχη 20χρονη.

Στην κατάθεσή της, η φίλη της Καρολάιν, αναφέρει ότι την συνάντησε για καφέ λίγες ώρες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή με τόσο αποτρόπαιο τρόπο. Όπως λέει, στο ραντεβού αυτό συνάντησε και τον πιλότο, κατηγορούμενο πλέον για το έγκλημα, καθώς εκείνος πήγε λίγο αργότερα στην καφετέρια που είχαν δώσει ραντεβού οι δυο κοπέλες. Η Καρολάιν είχε μαζί της και το μωρό της.

Νέα τροπή - Λέει άλλα τώρα ο πιλότος

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, δηλώνοντας συγκλονισμένη από τα γεγονότα της δολοφονίας της φίλης της.

Η συνάντηση των δυο κοριτσιών έγινε στην πλατεία Βαρνάβα, με την μάρτυρα να καταθέτει ότι η Καρολάιν δεν της είπε εκείνη την ημέρα γιατί «ήταν ταραγμένη» ούτε όμως και η ίδια την ρώτησε. «Να σας πω την αλήθεια όμως δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη» κατάθεσε η μάρτυρας και συνέχισε: «Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης».

«Η εφαρμογή στα κινητά του ζευγαριού»

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα της φίλης της, η μάρτυρας έκανε λόγο για μια δυναμική κοπέλα με «κλειστό χαρακτήρα». Όπως λέει «σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρ’ όλο που έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα πολύ κλειστός χαρακτήρας». Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής γυναίκας, η 20χρονη ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κρύβει τα προβλήματά της. «Αν και κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ό,τι έκανε. Δεν ζητούσε την συμβουλή μου», αναφέρει.

Η μάρτυρας μιλάει ακόμη στην κατάθεσή της για ένα «παράξενο δέσιμο» που είχε το ζευγάρι. «Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν» κατέθεσε η νεαρή κοπέλα και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Σύμφωνα με την φίλη της άτυχης Καρολάιν, εκείνη της μιλούσε για τα επαγγελματικά της όνειρα αλλά και για τις επισκέψεις της στην ψυχολόγο. «Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω» είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς. «Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα» προσθέτει.

Η φίλη της Καρολάιν αναφέρει πως εκείνη ήταν χαρούμενη στο πλευρό του Μπάμπη και με την κόρη τους «και αυτό το έδειχνε», όπως επισημαίνει. «Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω....» έλεγε σοκαρισμένη η νεαρή κοπέλα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X