ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισόβια στη vegan μητέρα που τάιζε το μωρό της φρούτα και λαχανικά και πέθανε

Η 38χρονη μητέρα καταδικάστηκε τον Ιούνιο για συνολικά έξι κατηγορίες, μεταξύ αυτών η παραμέληση ανηλίκου

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε η 38χρονη Σέιλα Ολίρι από τη Φλόριντα για τον θάνατο του 18 μηνών βρέφους της από... ασιτία τον Σεπτέμβριο του 2019. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το μόλις 1,5 έτους αγοράκι λόγω του υποσιτισμού ζύγιζε... οκτώ κιλά και είχε το μέγεθος παιδιού επτά μηνών! Η Σέιλα ήταν vegan και τάιζε το μωρό της φρούτα και λαχανικά.

Όταν άκουσε την ποινή του δικαστηρίου ήταν ψυχρή, δεν αντέδρασε καθόλου. Η 38χρονη μητέρα καταδικάστηκε τον Ιούνιο για συνολικά έξι κατηγορίες: δολοφονία πρώτου βαθμού, κακοποίηση, βαριά κακοποίηση παιδιού, ανθρωποκτονία και δύο κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκου.

Δυστυχώς, σε αυτή τη μακάβρια ιστορία υπάρχουν και χειρότερα. Ο πατέρας του Ράιαν Πάτρικ Ολίρι φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί - παραμένει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης ερχόμενος αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες.Το ζευγάρι του είχε άλλα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και πέντε ετών, τα οποία επίσης ήταν υποσιτισμένα, σύμφωνα με τους αρμόδιους για την εξέταση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση