ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήρθα από την Κύπρο στην Αθήνα για να παραστώ σε μια κηδεία», είπε ο δολοφόνος που συνελήφθη

Ο άντρας είχε σκοτώσει στο Λαγονήσι έναν Ρώσο γκάνγκστερ και την 19χρονη φίλη του

Την ώρα που ο 48χρονος «ελληνοποιημένος» Γεωργιανός, παίρνει το δρόμο για τη δικαιοσύνη, η ΕΛ.ΑΣ και η Interpol ψάχνουν σε βάθος το παρελθόν του. Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια, που ζούσε, αν είχε εμπλοκή σε άλλες παράνομες δραστηριότητες και το κυριότερο σε άλλα συμβόλαια θανάτου. Ψάχνουν δε, να δουν πως απέκτησε ελληνική ταυτότητα, καθώς κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό όταν, όπως ο ίδιος είπε, ήρθε πριν δέκα χρόνια στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό και φυσικά τι εννοούσε όταν είπε ότι «ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα για να παραστώ σε μια κηδεία».

Ίσως λένε η σύλληψη του να οδηγήσει στην εξιχνίαση άλλων υποθέσεων.

Ο καταζητούμενος δολοφόνος του μαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ο 48χρονος «ελληνοποιημένος» Γεωργιανός αφίχθη στις 10:58 με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 από Λάρνακα και όταν υπεβλήθη σε έλεγχο των στοιχείων του και δακτυλοσκοπικό, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από το 2005 για τη δολοφονία του Ρώσου γκάνγκστερ και της 19χρονης καλλονής φίλης του Σβετλάνα Κοττοβα στο Λαγονήσι, οι αστυνομικοί χωρίς να του δώσουν το παραμικρό περιθώριο να αντιδράσει, του πέρασαν χειροπέδες.

Ο Γεωργιανός πιάστηκε στα δίχτυα των αστυνομικών του αεροδρομίου μετά από πληροφορία της Interpol που «τον έδωσε» αναφέροντας ότι το άτομο με τα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασιλείου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974, είναι καταζητούμενος Γεωργιανός δολοφόνος. Έτσι, εκτός από τον τυπικό έλεγχο που έγινε, υπεβλήθη και σε δακτυλοσκοπική εξέταση και συνελήφθη άμεσα ενώ την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά στους αστυνομικούς μόνο ότι ταξίδεψε από την Κύπρο στη χώρα μας για να πάει σε μια κηδεία, ενώ και πριν 10 χρόνια είχε ξανάρθει για να παρουσιαστεί στο στρατό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X