ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο πρόβλημα σε πτήση με πόρτα αεροπλάνου

Αναγκαστική προσγείωση για 123 επιβάτες

Λίγα μόλις 24ωρα μετά το περιστατικό με το Boeing της Alaska Airlines ένα αεροσκάφος της United Airlines, που εκτελούσε πτήση από τη Σεϊρασότα της Φλόριντα προς το Σικάγο πραγματοποίηση έκτακτη προσγείωση καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα με μια πόρτα.

Το αεροπλάνο της United Airlines με 123 επιβάτες πραγματοποίησε αναγκαστική πορεία στην Τάμπα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου η αρχική αναφορά στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν ότι το αεροπλάνο της United Airlines εξετράπη της πορείας του επειδή άναψε μια ενδεικτική λυχνία για την πόρτα.

Εκπρόσωπος της United τόνισε πως η πτήση εξετράπη προς την Τάμπα «προληπτικά … για να αντιμετωπιστεί πιθανό μηχανικό πρόβλημα. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και αργότερα αναχώρησε ξανά αφού αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα».

Το αεροσκάφος που αντιμετώπισε το πρόβλημα είναι ένα Airbus A319 και η αεροπορική εταιρεία σε ενημέρωση που εξέδωσε την Πέμπτη ανέφερε ότι το αεροπλάνο απογειώθηκε «αφότου αντιμετωπίστηκε το ζήτημα».

ενώ το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκόλληση πόρτας από αεροσκάφος Boeing 737 Max 9 της Alaska Airlines που οδήγησε στην καθήλωση όλων των αεροσκαφών τέτοιου τύπου.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση