ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προφυλακιστέα η 37χρονη που σκότωσε το βρέφος της

«Ντροπή σου» φώναζε ο πατέρας

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Η παιδοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα, μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

«Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. «Δεν πίστευα ότι σκότωνα το παιδί μου εκείνη την ώρα... Σκότωνα τον "έξω από 'δώ"» φέρεται να είπε κατά την τρίωρη απολογία της στον ανακριτή. Υπέβαλε, δε, διά του συνηγόρου της, αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Η μεταγωγή και αποχώρησή της στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας έγινε κάτω από ενισχυμένα αστυνομικά μέτρα, με την 37χρονη να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το βρέφος έφερε κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και τη στοματική κοιλότητα, ενώ ο θάνατός του προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» κατήγγειλε ο πατέρας του βρέφους

Κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης και παραπλάνηση για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο Μακρυχώρι Ημαθίας, καταγγέλει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το Thesstoday, ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς... Αυτό, δεν έχω λόγια... Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της... Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του.

Μήνυση στην 37χρονη, τους γονείς της και σε συγγενείς

Νωρίτερα, μήνυση κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του βρέφους.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ακόμη, ο συνήγορος του πατέρα κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς, όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση