ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Instagrammer κατηγορείται ότι «ξερίζωσε την καρδιά» της μητέρας της με μαχαίρι (vid)

Άφησε την μητέρα της να κείτεται νεκρή, έκανε ντους και έφυγε για να συναντήσει τον φίλο της

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη της Μολδαβίας η είδηση ότι μια φοιτήτρια ιατρικής που φιλοδοξούσε να γίνει σταρ του Instagram, συνελήφθη κατηγορούμενη ότι σκότωσε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο τη μάνα της, αφαιρώντας την καρδιά της με μαχαίρι ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η 21χρονη Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της, Πρασκόβια, και κατόπιν, ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την 40χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια η κοπέλα - που διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers - άφησε την μητέρα της να κείτεται νεκρή, έκανε ντους και έφυγε προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της.

Η νεαρή γυναίκα από την πόλη Κομράτ είναι «η κύρια ύποπτη του φρικτού εγκλήματος», σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας.

Ένα άτομο από την τοπική αστυνομία που δεν κατονομάζεται, υποστήριξε ότι η 21χρονη «ξερίζωσε την καρδιά από το στήθος της ετοιμοθάνατης γυναίκας».

Η σπουδάστρια Ιατρικής εμφανίστηκε στο δικαστήριο μια μέρα μετά τη σύλληψή της.

Ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνει με προκλητικό τρόπο (και ίσως προσπαθώντας να κάνει τον δικαστή να την περάσει για παράφρονα) να ξαπλώνει (!) στον πάγκο μέσα στη δικαστική αίθουσα και να καθαρίζει τα νύχια της (!), προτού σηκωθεί όρθια πάνω στον πάγκο όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα. Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο αν σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα της, εκείνη απλά γέλασε και είπε «Αντίο».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι, όταν η 40χρονη μητέρα της επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, κατάλαβε ότι η κόρη της είχε μπλέξει με ναρκωτικά και κανόνισε να της παρασχεθεί βοήθεια, πιθανώς σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, κάτι που εξόργισε την 21χρονη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο της Άνα, η σπουδάστρια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα ούτε είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης.

«Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Πρασκόβια λάτρευε την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της μπορούσε. Πέρασαν δύο ώρες προτού μου πει η αστυνομία ότι η Άνα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κοπέλα είναι η κύρια και μοναδική ύποπτη μέχρι στιγμής και ότι διεξάγεται έρευνα για να διαλευκανθούν τα κίνητρά της.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X