ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Influencer το... έκανε με 14χρονο τέσσερις φορές σε μια μέρα

Κατηγορείται για βιασμό

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου απαγγέλθηκαν σε μια influencer και κληρονόμο εκτροφείου αλόγων στην Αυστραλία, που φέρεται σε διάστημα ενός 24ωρου να έκανε τέσσερις φορές σεξ με έναν 14χρονο.

Η 45χρονη Σαβάνα Ντέισλι, κόρη του διάσημου στην Αυστραλία εκτροφέα αλόγων, Ρος Ντέισλι, οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αλλά αρνείται τις κατηγορίες. Τα περιστατικά φέρονται να συνέβησαν στις 20 Μαϊου του 2021.

Ο συνήγορός της influencer με τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram απορρίπτει τα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις και ότι η κατάθεση της πελάτισσάς του αντικρούει εκείνη του καταγγέλλοντος. Ωστόσο, η εισαγγελία λέει ότι έχει στην κατοχή της καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, όπου η 45χρονη ομολογεί ότι φίλησε τον 14χρονο.

Ο εισαγγελέας Ντάνιελ Ρίτσαρντσον θεωρεί ότι από τις υποκλαπείσες συνομιλίες προκύπτει ότι η 45χρονη ήταν μεθυσμένη στη διάρκεια του τηλεφωνήματος. Φέρεται, μάλιστα, να είπε στο θύμα της: «Νόμιζα ότι είχαμε κλείσει το περιστατικό σε ένα μικρό κουτί και το πετάξαμε βαθιά στη θάλασσα».

Ο πατέρας της Ντέισλι πρότεινε να καταβάλει εγγύηση 10.000 δολαρίων Αυστραλίας για να αφεθεί ελεύθερη η κόρη του, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του κι έτσι η 45χρονη θα παραμείνει σε προσωρινή κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 23 Αυγούστου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X