ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Τουρκία ξεκίνησε απελάσεις τζιχαντιστών στις χώρες τους

«Οι διαδικασίες απέλασης του πρώτου τρομοκράτη ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί»

Η Τουρκία ξεκίνησε σήμερα να στέλνει πίσω στις χώρες τους τα μέλη του ISIS ((Ισλαμικού Κράτους), δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί λέγοντας ότι “ένας ξένος τρομοκράτης Αμερικανός έχει απελαθεί από την Τουρκία”, ενώ έχει προγραμματιστεί η απέλαση και άλλων 7 Γερμανών τρομοκρατών για τις 14 Νοεμβρίου.

Στις δηλώσεις του στο πρακτορείο Ανατολού, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΣ, ανέφερε ότι “οι διαδικασίες απέλασης του πρώτου τρομοκράτη ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και η διαδικασία απέλασης ενός Γερμανού και ενός Δανού τρομοκράτη.
Επομένως σήμερα θα έχουν απελαθεί 3 ξένοι τρομοκράτες. Επιπλέον έχει προγραμματιστεί και η απέλαση άλλων 7 Γερμανών τρομοκρατών στις 14 Νοεμβρίου”. Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΣ ανέφερε ακόμη ότι άλλοι δύο Γερμανοί τρομοκράτες που συνελήφθησαν στη Συρία αναμένεται να απελαθούν αυτή τη βδομάδα ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία απέλασης άλλων 11 Γάλλων τρομοκρατών που συνελήφθησαν στη Συρία. “Οπωσδήποτε θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα η επιστροφή ξένων τρομοκρατών στις χώρες τους”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΣ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X