ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η στιγμή που αλιγάτορας μήκους 2 μέτρων εισέβαλε σε σπίτι (vid)

Φλόριντα: Όταν ένας αλιγάτορας δύο μέτρων εισέβαλε σε σπίτι

Μία γυναίκα στη Φλόριντα βρισκόταν στο σπίτι της όταν ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της. Στην αρχή, η Μαίρη Χόλεμπακ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, σκεπτόμενη ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο λάθος σπίτι.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με το Fox 13, η γυναίκα σηκώθηκε από τον καναπέ και πήγε προς την πόρτα, όταν ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη με... ουρά. Ανέφερε δε, «Δύο σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου». Η πρώτη ήταν «Θεέ μου, έχω έναν αλιγάτορα στο σπίτι μου» και η δεύτερη ήταν «Ωχ έχω έναν αλιγάτορα στο σπίτι μου, πώς θα τον ξεφορτωθώ;»

«Πρέπει να πω ότι αυτοί οι άνδρες ήταν απίθανοι»

Στη συνέχεια η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, και εξήγησε ότι έτρεμε τόσο πολύ που δεν ήξερε τι να κάνει, με τον αλιγάτορα στο μεταξύ να πηγαίνει από την είσοδο του σπιτιού μέχρι την κουζίνα, όπου και εγκλωβίστηκε λόγω του μεγέθους του.

Τον 2 μέτρων αλιγάτορα κατάφεραν να απομακρύνουν άντρες της υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής της κομητείας μαζί με αστυνομικούς. «Πρέπει να πω ότι αυτοί οι άνδρες ήταν απίθανοι. Ήταν τόσο ψύχραιμοι, τόσο επαγγελματίες. Λειτούργησαν σαν να μην ήταν κάτι σημαντικό και λύθηκε το θέμα», είπε η Μάιρη Χόλενμπακ.

Πώς μπήκε ο αλιγάτορας στο σπίτι

Πολλοί αναρωτιούνται πώς κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι ο αλιγάτορας, έσπρωξε μόνος του την πόρτα, καθώς λειτουργεί με μαγνήτη, τον οποίο σπρώχνοντας έσπασε και κατάφερε να μπει.

Η Χόλενμπακ εικάζει ότι ο αλιγάτορας προήλθε από μία λίμνη απέναντι από το σπίτι της, ενώ δεν ανησυχεί για τυχόν μελλοντικές επισκέψεις, μετά το σοκ που πέρασε. «Μόνο στη Φλόριντα θα σε επισκεφθεί αλιγάτορας μέσα στο σπίτι σου», είπε.

Σημειώνεται δε ότι σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας άγριας ζωής το ζώο αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε σε φάρμα για αλιγάτορες.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση