ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μοιραία στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού με το βρέφος

Πώς συνέβη η τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στο 4 μηνών βρέφος

Απίστευτες είναι οι εικόνες από τη στιγμή που συνέβη το τρομακτικό τροχαίο με θύμα το 4 μηνών βρέφος που κρατούσε στη αγκαλιά ο 53χρονος παππούς του ενώ διέσχισε τον δρόμο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (04/11).

Η μοτοσικλέτα πέφτει με ταχύτητα πάνω στον 53χρονο που διασχίζει τον δρόμο κρατώντας το εγγόνι του στην αγκαλιά. Το μωρό εκσφενδονίζεται στον αέρα και χτυπά με δύναμη πάνω στο κράσπεδο. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση εξασφάλισε το Live News. Από τη μετωπική σύγκρουση το 4 μηνών μωρό σκοτώθηκε και ο 53χρονος παππούς του τραυματίστηκε. Οι εικόνες είναι σκληρές.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω, είδα μια γιαγιά να τρέχει από το τραπέζι έξω στον δρόμο, να παίρνει ένα μωρό αγκαλιά, το οποίο ήταν ήδη μελανιασμένο», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Οι γονείς του βρέφους βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο και είχαν δει μπροστά στα μάτια τους τον φρικαλέο τρόπο με τον οποίο το παιδί τους παρασύρθηκε και τραυματόστηκε θανάσιμα από τη μοτοσικλέτα.

Ο πατέρας έτρεξε και σήκωσε από την άσφαλτο την τραυματισμένη κορούλα του, την ώρα που ο παππούς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει την ανείπωτη τραγωδία που είχε συμβεί.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε την αιτία θανάτου του βρέφους

Η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι η αιτία θανάτου του βρέφους, σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν παρασύρθηκε από την μοιραία μηχανή.

Όπως είπε η κ. Χρυσαυγή Κούση που εξέτασε το μωρό, ήταν ένα βρέφος άριστης ανάπτυξης, που όμως έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση από την πρόσκρουση του στο οδόστρωμα με το κεφάλι. Δεν υπήρχε καποιο άλλο εύρημα, ο θάνατος ήταν ακαριαίος και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες αφού το μωρό ειχε ήδη καταλήξει.

Σημειώνεται πως η νεκροτομή στη σορό του βρέφους ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι από την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το παιδί έφερε μόνο ένα χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο ήταν και το θανατηφόρο.

Βαριά κατηγορία

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05/11) ο 33χρονος οδηγός της μοιραίας μηχανής, που παρέσυρε 53χρονο παππού που στην αγκαλιά του είχε το μόλις 4 μηνών βρέφος της κόρης του, την ώρα που πήγε να διασχίσει την οδό Ιάσονος -στο ύψος με τον πεζόδρομο της Αντωνοπούλου- το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο.

Ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, αίτημα που έγινε δεκτό και έτσι θα απολογηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Μέχρι την απολογία του κρατείται, ενώ ίσως μεταφερθεί στο Νοσοκομείο εξαιτίας του τραυματισμού του (σπασμένο χέρι και άλλα τραύματα).

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης -υπάρχει μάρτυς που κατέθεσε ότι είδε τον αναβάτη της μηχανής να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου- και με βάση το νέο ΠΚ και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προέλθει θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση