Σάλο έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι δηλώσεις του αθλητή του UFC, Τζος Χόκιτ, μετά τη νίκη του σε έναν από τους αγώνες που διεξήχθησαν στον Λευκό Οίκο προς τιμήν των 80ων γενεθλίων του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Αφού κέρδισε με τεχνικό νοκ ντάουν τον Ντέρικ Λιούις στον δεύτερο γύρο του αγώνα τους στην κατηγορία βαρέων βαρών, ο Χόκιτ είπε, μεταξύ άλλων, «η Μισέλ Ομπάμα είναι άντρας, σωστά Αμερική;»
Josh Hokit just called Michelle Obama a man in his post-fight interview:
— Championship Rounds (@ChampRDS) June 15, 2026
"ALEX PEREIRA, I WANNA CHAMA ON YOUR MAMA.
MICHELLE OBAMA, IS A MAN! AM I RIGHT AMERICA?" #UFCWhiteHousepic.twitter.com/bSHlGDkCa0 https://t.co/pm4eEoaH7a
Αρχικά ο Χόκιτ είπε «είμαι άνθρωπος με σχέδιο, το θηρίο που είναι έτοιμο να γιορτάσει» επαινώντας τον Τραμπ που «είχε τα κότσια να διοργανώσει αυτό το σόου στον Λευκό Οίκο».
Συνεχίζοντας, δε, είπε ότι «υπάρχει μόνο ένας πιο απίστευτος από τον απίστευτο Χουλκ, ο Θεός ο άρχοντας και σωτήρας».
Η συνέχεια, όμως, ήταν πολύ χειρότερη με τον Χόκιτ να λέει στον συναθλητή του Άλεξ Περέιρα «θέλω να γαμ@@@ω τη μαμά σου» και να καταλήγει λέγοντας «και τέλος, η Μισέλ Ομπάμα είναι άντρας! Έχω δίκιο, Αμερική;», με τον Τζο Ρόγκαν που έκανε τη συνέντευξη να αρκείται μόνο να πει «κυρίες και κύριοι, ο Τζος Χόκιτ».
Πηγή: Protothema





























