ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αυτοκτονία του νεαρού μοντέλου και η σχέση με τον Έπσταϊν

Η σύνδεση ανάμεσα στη Ruslana Korshunova και τον Τζέφρι Επστάιν αποκαλύφθηκε χάρη στα δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα

Ήταν πίσω στο 2008 που η Ruslana Korshunova έπεσε στο κενό από το διαμέρισμά της στο Μανχάταν. Δύο χρόνια νωρίτερα είχε επισκεφθεί το νησί Little St James με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Τζέφρι Επστάιν.

Η σύνδεση ανάμεσα στο μοντέλο Ruslana Korshunova και τον Τζέφρι Επστάιν αποκαλύφθηκε χάρη στα δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα.

Ήταν μόλις 20 ετών όταν η Ruslana Korshunova, κάποτε πρόσωπο του αρώματος Nina Ricci, έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στο κενό από το διαμέρισμά της στη Wall Street το 2008.

Η MailOnline αποκαλύπτει πως το διάσημο μοντέλο είχε ταξιδέψει στο νησί Little St James του Τζέφρι Επστάιν με το ιδιωτικό του αεροσκάφος «Lolita Express» δύο χρόνια πριν από τον τραγικό χαμό της.

Είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης;

Η εμφάνιση του ονόματός της στα ημερολόγια πτήσεων του Τζέφρι Επστάιν προκαλεί φόβους ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από το δίκτυο.

Η Virginia Roberts-Giuffre ρωτήθηκε από τον δικηγόρο της Brad Edwards αν γνώριζε τη Ruslana Korshunova, καθώς είχε συμμετάσχει σε ένα ταξίδι στο ιδιωτικό νησί με έναν πλούσιο άντρα θαυμαστή της.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να την αναγνωρίσεις, αλλά διάβασε το άρθρο που επισυνάπτω και μετά δες τις φωτογραφίες και πες μου αν την αναγνωρίζεις. Θα σου τηλεφωνήσω αύριο» της έγραφε ο Brad Edwards, επισυνάπτοντας έναν σύνδεσμο ρεπορτάζ του Newsweek για την αυτοκτονία της Ruslana Korshunova.

«Λυπάμαι πολύ που ακούω για τον θάνατο της Ruslana Korshunova. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της και τους φίλους της. Μπορώ να πω ότι δεν είχα ποτέ καμία συνάντηση μαζί της, λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω» απαντούσε η Virginia Roberts-Giuffre.

Η συνομιλία τους αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, με την αποσφράγιση εγγράφων από την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν. Ο Επστάιν αυτοκτόνησε το 2019 στη φυλακή ενώ περίμενε τη δίκη και η Ghislaine Maxwell εκτίει 20ετή ποινή για sex trafficking.

Ήταν τον Ιούνιο του 2006, σε ηλικία 18 ετών, που το μοντέλο είχε πετάξει από τη Νέα Υόρκη μαζί με τον Τζέφρι Επστάιν και άλλους φίλους του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο ιδιωτικό του νησί στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, το Little St James.

Δεν είναι σαφές τι έγινε όταν βρέθηκε εκεί, αλλά ο Τζέφρι Επστάιν ήταν γνωστόν ότι έφερνε νεαρές γυναίκες στο συγκρότημά του, όπου θα έπεφταν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλεσης από τον ίδιο και άλλους άνδρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πώς γνώρισε τον Τζέφρι Επστάιν, αλλά η Ghislaine Maxwell ήταν γνωστό πως στρατολογούσε λαμπερές νεαρές γυναίκες στο περιβάλλον του.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση