ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ατυχία της 39χρονης που δαγκώθηκε από οχιά

«Δεν έχει επιδεινωθεί η υγεία της κόρης μου» λέει η μητέρα της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την 39χρονη εθελόντρια, η οποία δέχθηκε δάγκωμα από οχιά, στην προσπάθειά της να απομακρύνει το ερπετό από το 30ό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της 39χρονης, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, λέγοντας: «Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια και ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον “αδέσποτο πλανήτη”, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις».

Ωστόσο, η μητέρα της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι η 39χρονη δεν είναι ερπετολόγος, αλλά είναι εθελόντρια.

«Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος, δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της, η οποία επισήμανε ότι, επειδή η κόρη της βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, πήρε μόνο το ένα γάντι.

Πώς έγινε το ατύχημα με την οχιά στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η 39χρονη, η οποία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 5,5 ετών, μόλις έμαθε για την παρουσία φιδιού σε σχολείο πήρε μαζί μέρος του εξοπλισμού της, λόγω μετακόμισης, αφήνοντας πίσω το ένα από τα δύο γάντια και τη λαβίδα που θα της επέτρεπε να κρατήσει το φίδι σε απόσταση ασφαλείας, το οποίο όμως τελικά τη δάγκωσε στον καρπό, στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X