ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «αντροχωρίστρα» Ουκρανή πρόσφυγας συνελήφθη για βιαιοπραγίες

Εθισμένη στο αλκοόλ

Μέσα σε τέσσερις μήνες από όταν έφτασε ως πρόσφυγας στη Βρετανία για να γλιτώσει από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, η 22χρονη Σοφία κατάφερε να συλληφθεί από την αστυνομία.

Η νεαρή πρόσφυγας από το Λβιβ, πρώτα διέβαλε τη γυναίκα που της άνοιξε την πόρτα κατηγορώντας την ως "διπρόσωπη", μετά ξελόγιασε τον σύζυγο και πατέρα της οικογένειας που ανάλαβε να τη φιλοξενήσει - μέσα σε δέκα μέρες τον έκανε να εγκαταλείψει την επί μία δεκαετία σύντροφό του και τις δύο κόρες του - και στη συνέχεια, έκανε τον βίο αβίωτο στον νέο αγαπημένο της, παρεμβαίνοντας σε όλα και κυρίως στην διευθέτηση των σχέσεών του με τα παιδιά του.

Ο Τόνι Γκάρετ, ο 30χρονος σεκιουριτάς από το Μπράντφορντ στη βόρεια Αγγλία, διάλυσε το σπίτι του αλλά δεν βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Σοφίας Καρκαντίμ.

Το σπίτι που νοίκιασε για να ζήσουν μαζί, αφού προηγουμένως έμειναν για μικρό διάστημα στο σπίτι των γονιών του, μετατράπηκε σε σκηνικό πάλης μεταξύ τους καθώς η 22χρονη δεν μπορούσε να ελέγξει τον εθισμό της στο αλκοόλ και είχε βίαια ξεσπάσματα προκαλώντας φθορές στους τοίχους με μαχαίρια.

Ο Τόνι χώρισε μαζί της και συγκέντρωσε όλα της τα υπάρχοντα για να τα βγάλει από την κοινή τους στέγη.

Μάλιστα, κάλεσε την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή της την ώρα που εκείνη, ουρλιάζοντας, προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα.

"Τόνι, σ'αγαπώ" φώναζε την ώρα της σύλληψης

Η νεαρή Σοφία λέει ότι είναι συντετρμμένη που ο Τόνι χώρισε μαζί της. Την ώρα της σύλληψης φώναζε: "Τόνι, σ'αγαπώ".

Μιλώντας αποκλειστικά στη MailOnline, είπε: "Είμαι χαμένη. Είμαι συντετριμμένη. Έχω αισθήματα για τον Τόνι".

Η Σοφία, που στην Ουκρανία εργαζόταν ως IT manager, λέει ότι η αστυνομία την ενημέρωσε, ότι έπειτα από καταγγελία του Τόνι, δεν της επιτρέπεται να επικοινωνεί μαζί του, είτε τηλεφωνικώς, είτε με προσωπικά μηνύματα είτε επισκεπτόμενη την κατοικία του.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επέμβαση της αστυνομίας και προσαγωγή της μετά από καταγγελία του πρώην συντρόφου της για καταπιεστική συμπεριφορά.

Ο Τόνι Γκάρετ ζήτησε να μην της ασκηθεί δίωξη.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση