ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ρούλας για την Τζωρτζίνα

Ήταν 13/9/21, όταν ξεκινούσε η νέα σχολική χρονιά και η Τζωρτζίνα δεν βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της

H Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού από τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την κόρη της Τζωρτζίνα. Η 33χρονη εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο της κόρης της και πως είναι αθώα.

Όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση βρίσκεται στο προσκήνιο πολλές είναι οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το Πρω1νό του ΑΝΤ1 παρουσίασε αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που αφορούν τόσο στα παιδιά της όσο και στον Μάνο Δασκαλάκη. Αυτή τη φορά, ένα κείμενο για την Τζωρτζίνα ανατριχιάζει…

Ήταν 13/9/21, όταν ξεκινούσε η νέα σχολική χρονιά και η Τζωρτζίνα δεν βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της μαζί με τους συμμαθητές της αλλά στο σπίτι καθισμένη σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Στο εν λόγω κείμενο, η Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει την τετραπληγία της κόρης της ενώ κάνει και ένα σχόλιο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

"Φέτος, η δική σου θέση θα είναι κενή. Η μοίρα κάθε χρόνο μας παρουσιάζει και κάτι νέο που μας ξαφνιάζει. Η δασκάλα, ο διευθυντής, οι συμμαθητές και οι φίλοι σου σε περιμένουν για να γίνεις και πάλι η αρχηγός λένε. Εγώ κρατάω την υπόσχεση που μου έδωσες με τα μάτια σου ότι θα γίνεις καλά κι ότι θα γυρίσεις στο σχολείο σου. Αν και εμείς που σε ξέρουμε είναι σαν να σε ακούμε "καλύτερα που δεν θα πάω μαμά, να ξεκουραστώ, βαριέμαι να ξυπνάω πρωί πρωί”. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια με υγεία και παιδικά χαμόγελα", ήταν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X