ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αμύθητη περιουσία του Kobe και η σύζυγος που αφήνει πίσω του

Ποια είναι η Vanessa Bryant που έχασε στα 37 της σύζυγο και κόρη της;

Τι και αν η Vanessa Bryant δεν βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο; Η συντριβή του όχι απλώς της ράγισε την καρδιά, αλλά την έκανε να χάσει ό,τι πολυτιμότερο είχε: τον σύζυγό της Kobe Bryant και την 13χρονη κόρη της, Gianna.

Στα 37 της λοιπόν χρόνια, η Vanessa βίωσε μια από τις τραγικότερες στιγμές της ζωής της. Μια ζωή που την πέρασε, διακριτικά, στο πλευρό του 41χρονου αθλητή που ήταν πρότυπο αθλητή και πατέρα. Ποια λοιπόν είναι η Vanessa που ο Kobe άφησε πίσω του;

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες της, η Vanessa είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια -αν και έχει το profile της ιδιωτικό- κατέχει περίπου 1,4 εκατομμύρια followers, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ από το να ζει μια απλή και ήσυχη ζωή. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1982 και με τον Kobe παντρεύτηκαν το 2001. Κάποτε, ο Bryant είχε πει ότι γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του το 1999. Εκείνος ήταν 21 ετών και εκείνη 17... και όπως φαίνεται, εννοούσε κάθε λέξη. Λέγεται μάλιστα, πως ο Kobe της έκανε πρόταση στους μόλις 6 μήνες γνωριμίας τους. 

 
 
 

 

Και εκεί που όλα ήταν ρόδινα, ένα σκάνδαλο ήρθε να ταράξει τα νερά. Ο αθλητής το 2004 κατηγορήθηκε σε υπόθεση βιασμού και τότε εκείνος ζητώντας συγγνώμη από την γυναίκα του, υποστήριξε ότι η επαφή έγινε κοινή συναινέσει. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τρεις μήνες αργότερα καθώς η νεαρή που τον κατηγορούσε δεν ήθελε να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη και εκείνος επέστρεψε στην σύζυγό του, η οποία τον συγχώρησε.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X