ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί ο Αναγνωστόπουλος φθάνει χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο (vid)

Τι ισχύει για τις μεταγωγές

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση χωρίς χειροπέδες. του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Η δίκη του 35χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά διεκόπη για τρίτη φορά.

Η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" κατέγραψε τη στιγμή που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στο δικαστήριο χωρίς χειροπέδες.

"Κι εγώ τώρα το είδα, δε θα έπρεπε. Χειροπέδες και πίσω, ούτε μπροστά. Πρακτικά δεν πρόκειται να φύγει, αλλά το πρωτόκολλο είναι καθαρό και τεκμηριωμένο: σε όλες τις μεταγωγές χειροπέδες και τα χέρια πίσω", είπε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" στον Alpha, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι "ο δολοφόνος της Καρολάιν δε θα έπρεπε να φοράει γραβατούλα, αλλά πορτοκαλί φόρμα".

Διεκόπη για τρίτη φορά η δίκη του πιλότου

Η δίκη του 35χρονου διεκόπη για τρίτη φορά για τις 8 Μαΐου, καθώς ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας. Με την έναρξη της δίκης, ο ίδιος ο πιλότος ζήτησε τον λόγο και είπε: "Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας".

Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική, στην όποια εισήχθη την Παρασκευή. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον κατηγορούμενο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

"Ο 35χρονος δεν έχει καμία σχέση με τη μικρή Λυδία"

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, δήλωσε πως η οικογένειά της περιμένει να ξεκινήσει η δίκη και οι γονείς ανυπομονούν να ολοκληρωθεί ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στις Φιλιππίνες μαζί με τη μικρή Λυδία. Ο κ. Χαρμάνης πρόσθεσε ακόμα πως ο 35χρονος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το κοριτσάκι που μεγαλώνει πλέον μαζί με την οικογένεια της θείας της. Όπως είπε, το δικαστήριο έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής στους γονείς της Καρολάιν και οι ίδιοι, μετά από προτροπή ειδικών ψυχολόγων αποφάσισαν να μεγαλώσουν το παιδί μακριά από την Ελλάδα και οτιδήποτε θα μπορούσε στο μέλλον να την πληγώσει.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X