ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάννης Μακρής - Αρνείται το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου ο 35χρονος

«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη»

Αρνήθηκε σήμερα, ενώπιον του ανακριτή, κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο 35χρονος που εκδόθηκε χθες στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές. Ωστόσο, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο 35χρονος, φέρεται ότι μαζί τον αδελφό του εκτέλεσαν, τον Οκτώβριο του 2018, πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον άτυχο επιχειρηματία.

makris-pris

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε σήμερα κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων τα εξής:«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας».

Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμη να ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε και ο αδελφός του είχαν συναντήσει τον επιχειρηματία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζαμε καν τον Γιάννη Μακρή. Ούτε προέκυψε καθ’ οιονδήποτε τρόπο οποιοδήποτε κίνητρο για να προβούμε στην πράξη για την οποία κατηγορούμαστε».

Για την υπόθεση έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και ο αδελφός του 35χρονου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο.

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X