ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η Γεωργία για την εισαγγελική πρόταση: «Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη» (vid)

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία πριν μερικούς μήνες είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού στην Θεσσαλονίκη, μετά την έκθεση της εισαγγελέως που χαρακτήρισε την "καταγγελία της αφήγημα από ανυπόστατα ψεύδη μέσω των οποίων θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό της ως ηρωίδα-θύμα", απάντησε ότι νιώθει αδικημένη.

Την απάντησή της στην εισαγγελική έκθεση-κόλαφο για την ίδια έδωσε στο zougla.gr και απόσπασμα της πρόβαλε το Τ-Live στον Αlpha.

"Αισθάνομαι αδικημένη, πληγωμένη. Τα συναισθήματά λύπης και απογοήτευσης με έχουν καταβάλει και πάνω που προσπαθούσα να βρω λίγο τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πορεία της ζωής μου με την αλήθεια μου, βγαίνει μια πρόταση που δεν με τιμά και έχει καταβάλει την αξιοπρέπειά μου και την ηθική μου.

Πώς γίνεται ένα συμβάν να είναι εσκεμμένο από τη στιγμή που αφού γίνει, γίνεται άμεσα καταγγελία; Εγώ ήμουν μόνη μου. Εγώ πάω πάντα με την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ηθική, τη λογική μου και δε μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος επειδή… Εγώ από τα 14 μου δουλεύω, δεν ήθελα να επιβαρύνω την οικογένειά μου. Ζω μόνη μου, έτσι έχω μεγαλώσει, να είμαι ανεξάρτητη" δήλωσε η Γεωργία Μπίκα και περιέγραψε ξανά κάποια από όσα ισχυρίζεται ότι έζησε εκείνο το βράδυ:

"Ανοίγει το ασανσέρ και έξω από αυτό ήταν τρία άτομα. Ήμουν πάρα πολύ ζαλισμένη και με όση δύναμη είχα τους έλεγα ότι έχω δωμάτιο και το ψάχνω γιατί επέμεναν να κοιμηθώ στο δωμάτιό τους. Ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Εκείνοι με οδηγούσαν κάπου που ήθελαν, ανοίγουν με την κάρτα τους ένα δωμάτιο και εκεί έσβησαν όλα. Αυτός ο υπάλληλος που λένε δεν ήρθε ποτέ πάνω, δεν είχα καμία συνομιλία μαζί του. Δεν επέστρεψα ποτέ στη σουίτα.

Το πρωί που ξύπνησα, φόραγα το φόρεμά μου από τη μέση και πάνω και το εσώρουχό μου ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Έχω πάθει ένα σοκ γιατί βλέπω κάτω και πεταμένα αντρικά ρούχα και δε μπορούσα να θυμηθώ τίποτα. Άρχισα να φωνάζω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, η Γεωργία Μπίκα ανέφερε: "Όλο αυτόν τον καιρό δεν έχω βάλει φόρεμα, βγαίνω έξω και φοβάμαι να περιποιηθώ. Αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ένα μικρό κορίτσι και όχι μια γυναίκα γιατί φοβάμαι. Βλέπω βίντεο από παλιά στο κινητό μου που ήμουν χαρούμενη και γελούσα. Έχω ξεχάσει πως ήμουν. Ψάχνω βίντεο για να ακούσω το γέλιο μου, να δω πως ήμουν χαρούμενη".

Ετοιμάζεται υπόμνημα

Οπως έγινε γνωστό η 24χρονη Γεωργία Μπίκα με την υπεράσπισή της ετοιμάζουν υπόμνημα με το οποίο θα ζητήσουν επανεξέταση της ετυμηγορίας ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα από τρίχες που έστειλε η 24χρονη, προκειμένου να αποδειχθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν τον καταγγελλόμενο ως βιασμό της. Μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, αναφέρθηκε στην πρόταση του εισαγγελέα, λέγοντας: "Υπάρχουν στοιχεία ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μία δικαστική λειτουργός έχει την πρότασή της. Περιμένετε να βγει το βούλευμα και συζητάμε. Εχουμε αντίθετη άποψη με την πρόταση της εισαγγελέως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά".

Στο ερώτημα, μάλιστα, για το πώς νιώθει η Γεωργία Μπίκα, ο συνήγορος υπεράσπισής της ανέφερε: "Η κοπέλα δεν είναι στα καλύτερά της, όμως υποστηρίζεται από δημόσιο γιατρό".

thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X