ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτό έγκλημα: Σκότωσαν την κόρη τους - Την έκαναν… κιμά (vid)

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τη θηριωδία ενός ζευγαριού με θύμα το ίδιο τους το παιδί

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός μωρού μόλις 8 μηνών από τους γονείς του στη Ρωσία, οι οποίοι αφού το διαμέλισαν στη συνέχεια το πέρασαν από την μηχανή του κιμά!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δράστες της φρικτής δολοφονίας είναι ο Yakov Maiboroda, ο οποίος φέρεται να διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του, Anastasia, και στη συνέχεια προσπάθησε να την κλωτσήσει, ωστόσο πέτυχε την κόρη τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές του Ροστόφ, ο 33χρονος, (ο οποίος είναι σπουδαστής της Παιδιατρικής) με την βοήθεια της συζύγου του, τεμάχισε με ηλεκτρικό μαχαίρι την σορό και στη συνέχεια πέρασε τα μέλη από μηχανή του κιμά.

 

Το σατανικό σχέδιο του ζευγαριού ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Τηλεφώνησε στις Αρχές, για να δηλώσει πως το παιδί τους απήχθη. Οι Αρχές δεν πείστηκαν και εντόπισαν κηλίδες αίματος στο ηλεκτρικό μαχαίρι αλλά και 13 σακούλες με τα πολτοποιημένα μέλη του παιδιού. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα, με τους γείτονες να αναφέρουν πως άκουγαν συχνά φωνές από το μοιραίο διαμέρισμα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση