ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικιαστικό δυστύχημα: Πελώριο κύμα έσπασε τον σβέρκο πατέρα 6 παιδιών

Το αποκάλυψε η σύζυγος του άτυχου 37χρονου

Ενας 37χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε στα ρηχά με τα παιδιά του σε παραλία της Βόρειας Καρολίνα στις ΗΠΑ. Εξέπνευσε όταν κύμα τον παρέσυρε και τον έριξε στην άμμο με τέτοια σφοδρότητα που του έσπασε τον λαιμό.

Το ασυνήθιστο, όσο και φρικιαστικό δυστύχημα αποκάλυψε η σύζυγος του άτυχου 37χρονου Λι Ντίνγκλ, με την οποία είχαν έξι παιδιά - ορισμένα από αυτά υιοθετημένα - και ζούσαν μαζί εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια.

Επεσε νεκρός όταν τον παρέσυρε πελώριο κύμα

«Ο σύντροφός μου, η αγάπη μου και το σπίτι μου πέθανε σήμερα έπειτα από ένα φρικιαστικό δυστύχημα» εξηγεί η σύζυγός του Σάνον στο twitter. Η συγγραφέας, που όπως δηλώνει στον λογαριασμό της συνεργάζεται με αμερικανικά περιοδικά και εφημερίδες όπως η Washington Post και η Teen Vogue περιγράφει τον τρόπο που συνέβη το μοιραίο: «Ο Λι έπαιζε στην παραλία με τρία από τα παιδιά μας χτες και ένα έντονο κύμα τον χτύπησε χτυπώντας με σφοδρότητα το κεφάλι του στην άμμο και σπάζοντας τον λαιμό του».

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που ήταν μάταιες οι προσπάθειες άλλων λουομένων, μεταξύ των οποίων και των παιδιών του να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. «Κάποιοι ήρωες – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών μας – επιχείρησαν να τον σώσουν, αλλά δεν είχε κάποιο νόημα η όλη προσπάθεια. Το σώμα του δεν θα μπορούσε να ανακάμψει από το αρχικό τραύμα» γράφει η Σάνον.

«Δεν ξέρω πως να ζω ως ενήλικας χωρίς εκείνον»

Ο Ντινγκλ υπήρξε πρόεδρος τεχνικής εταιρείας αποκατάστασης παλιών κτιρίων και με τη σύζυγό του είχαν φτιάξει μια τεράστια οικογένεια, αποκτώντας και υιοθετώντας έξι παιδιά. «Ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάθε ένα από τα παιδιά του και που τα υποστήριζε... ήταν πάντοντε εκεί για εκείνα» αναφέρει συνάδελφός του σε σχετικό ρεπορτάζ στην αμερικανική τηλεόραση.

Η Σάνον περιγράφει σε άλλο της tweet πως γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια και έζησαν όλη τους την ενήλικη ζωή μαζί. «Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 18 και εκείνος 19 ετών και είμαστε μαζί έκτοτε. Δεν έπρεπε να του λέω αντίο στα 37. Δεν γνωρίζω πως να είμαι ενήλικας χωρίς αυτόν, αλλά θα μάθω. Απλά εύχομαι να μην ήμουν υποχρεωμένο να το κάνω» αναφέρει στο συγκινητικό της μήνυμα, αλλά συμπληρώνει πως πρέπει να πατήσει και πάλι στα πόδια της, καθώς είναι ο γονιός έξι ανηλίκων.

Συγγενείς και φίλοι δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο με σκοπό την υποστήριξη της οικογένειας. Απλοί πολίτες και άνθρωποι που γνώριζαν του Ντίνγκλ έχουν δωρίσει σε μόλις δύο ημέρες 138.629 δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X