ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη στα Εξάρχεια - «Προσπάθησαν τρεις φορές να με βιάσουν»

Η 36χρονη περιγράφει τον τρόμο που έζησε στα χέρια των δύο Σομαλών στα Εξάρχεια

Ως δύο αδίστακτους ληστές που αποπειράθηκαν τρεις φορές να τη βιάσουν περιγράφει τους νεαρούς Σομαλούς η 36χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα τους τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης μέσα στο σπίτι της, στα Εξάρχεια.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr το θύμα της ληστείας και του παρολίγον βιασμού, προτού οι κακοποιοί φύγουν από το διαμέρισμα με τα κλοπιμαία ο ένας εκ των δύο επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο και της άνοιξε το στόμα ψάχνοντας αν έχει κάποιο χρυσό δόντι για να της το ξεριζώσει.

Νωρίτερα, είχαν αποπειραθεί τρεις φορές να τη βιάσουν με την 36χρονη να τους αποτρέπει διατηρώντας την ψυχραιμία της.

«Αρχικά, πίστευα πως με είχαν βάλει στο "μάτι" αλλά από τα βίντεο καταλάβαμε πως ήταν μια ώρα κάτω, στο δρόμο, και παρακολουθούσαν. Πήδηξαν από τον πρώτο που μένω και μπήκαν από την μπαλκονόπορτα. Δεν τη διέρρηξαν γιατί έχω ανοιχτά επειδή έχω και ένα γάτο. Ήρθαν στο υπνοδωμάτιο να με ξυπνήσουν για να τους πω που έχω τα χρήματα. Στην αρχή ήμουν πολύ ψύχραιμη, συζητούσα μαζί τους. Μόλις κατάλαβαν ότι μόνο εγώ είμαι στο σπίτι με ρώτησαν "γιατί είσαι μόνη σου;". Μόλις πήγαν να με αγγίξουν τους είπα "όχι, δεν θέλω", με επιβλητικό τρόπο και αυτό τους μπλόκαρε λίγο. Μετά μου είπαν "μην φωνάζεις" και αποπειράθηκαν και οι δύο να με βιάσουν. Προσπάθησαν να μου κατεβάσουν την κουβέρτα, να μου αγγίξουν το στήθος και τους είπα "όχι, δεν θέλω". Απέτρεψα τον βιασμό δύο φορές από τον έναν και μια από τον άλλον», λέει η 36χρονη η οποία αφού γλίτωσε τον βιασμό είδε τον έναν από τους δύο Σομαλούς να επιστρέφει και να της ανοίγει με τη βία το στόμα αναζητώντας τη «λεία» του ακόμη και πάνω της...

«Πήραν 1.005 ευρώ που είχα στο σπίτι, το ρολόι μου και μια τσάντα. Ξεκίνησαν να φύγουν επειδή βρήκαν τα χρήματα. Πριν φύγουν, όμως, και ενώ είχαν πάρει τα λεφτά, ο ένας ήρθε στο δωμάτιο, μου έπιασε το πηγούνι και μου άνοιξε το στόμα για να δει αν έχω χρυσό δόντι για να το ξεριζώσει», αναφέρει το θύμα των δύο Σομαλών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση