ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή - σκληρό βίντεο: Ποδοπάτησε εν ψυχρώ και σκότωσε νεογέννητη γάτα

Δείτε το βίντεο

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στην έσχατη μορφή της, που θυμίζει ό,τι είχε συμβεί με το γαϊδούρι στη Ζίτσα των Ιωαννίων, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ με θύμα της ανθρώπινης αγριότητας αυτή τη φορά ένα νεογέννητο γατάκι στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος φαίνεται η στιγμή που ο άνδρας, ο οποίος φοράει χρωματιστή μπλούζα και καπέλο και περπατάει στον δρόμο, πλησιάζει τη νεογέννητη γάτα και την ποδοπατά εν ψυχρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος είχε φροντίσει πριν την απάνθρωπη πράξη του να κοιτάξει δεξιά-αριστερά ώστε να διασφαλίσει πως δεν τον βλέπει κανείς, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Το βίντεο έχει ήδη παραδοθεί σε φιλοζωική οργάνωση η οποία με τη σειρά της υπέβαλε σχετική καταγγελία στην ΕΛΑΣ η οποία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εξίσου αδιανόητη πράξη μαθήτριας στην Κρήτη να δελεάζει με χάδια μία γάτα στο προαύλιο Δημοτικού Σχολείου στον Τσεσμέ Ρεθύμνου και στη συνέχεια να την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε καθώς το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media, η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα συνοδευόμενη από τον πατέρα της και κατέθεσαν, με τις αρχές να της επιβάλουν πρόστιμο 5.000 ευρώ για την κακοποίηση της γάτας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X