ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Γονείς βασάνιζαν τον 8χρονο γιο τους και κατέληξε στο χειρουργείο (pic)

Αντιμέτωπο με τη βασανιστική τιμωρία της μητέρας και του πατριού του βρέθηκε ένα 8χρονο αγοράκι

Αντιμέτωπο με τη βασανιστική τιμωρία της μητέρας και του πατριού του βρέθηκε ένα 8χρονο αγοράκι, το οποίο υπέστη σοβαρά τραύματα και χρειάστηκε χειρουργείο για να αναρρώσει από τα τραύματά του.

Ο 8χρονος Ντένις κατέληξε σε ορφανοτροφείο του Ομσκ στη Σιβηρία, καθώς η μητέρα και ο πατριός του οδηγήθηκαν στη φυλακή για αυτό που του έκαναν. Το ζευγάρι στο πλαίσιο τιμωρίας ανάγκασε τον Ντένις να γονατίσει πάνω σε σπόρους, οι οποίοι ήταν σκληροί σαν πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα γόνατά του. Οι σπόροι μπήκαν τόσο βαθιά στο δέρμα του που άρχισαν να φυτρώνουν πάνω σε αυτό και οι γιατροί χρειάστηκαν να τους αφαιρέσουν χειρουργικά.

Ο Ντένις κάθε φορά που αργούσε να γυρίσει από το σχολείο ή δεν ακολουθούσε κάποιον από τους κανόνες του σπιτιού αναγκαζόταν να γονατίσει πάνω στους σπόρους από 30 λεπτά έως 9 ώρες και συχνά το παιδί ήταν γυμνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Metro, η 27χρονη μητέρα και ο 35χρονος σύντροφός της κατά τη διάρκεια της τιμωρίας άφηναν νηστικό το παιδί και σε περίπτωση που κουνιόταν έστω και λίγο από τη θέση του κατά τη διάρκεια της βασανιστικής τιμωρίας του, τότε το κλωτσούσαν.

Το αγόρι παρακαλούσε τη μητέρα του να σταματήσει, όμως εκείνη αρνιόταν. Τελικά ο μικρός έτρεξε στους γείτονες, παρακάλεσε για βοήθεια και εκείνοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Μάλιστα, η νοσοκόμα που φρόντισε τις πληγές του Ντένις δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά στη 43χρονη καριέρα της που είδε κάτι τόσο σοβαρό.

Η μητέρα του Ντένις καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση, ενώ ο σύντροφός της που ήταν ο ηθικός αυτουργός καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια.

Ο Ντένις βρίσκεται τώρα σε ορφανοτροφείο και αναμένεται να υιοθετηθεί από κάποια οικογένεια.

Πηγή: reader.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X