ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη! 16χρονος σκότωσε το νεογέννητο παιδί του και το έθαψε στο χιόνι

Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας με εμπλεκόμενους δύο ανήλικους

Απίστευτη αγριότητα με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος και θύτη έναν 16χρονο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Όπως μετέδωσε η Sun, τo βρέφος που απέκτησε ο Logan T Kruckenberg-Anderson με την φίλη του γεννήθηκε στην μπανιέρα ενός σπιτιού στο Όλμπανι του Ουισκόνσιν στις 5 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο παππούς του νεογέννητου κοριτσιού ειδοποίησε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου, την αστυνομία ότι η κόρη του είχε γεννήσει αλλά δεν είχε δει το μωρό αφού το πήρε ο πατέρας του.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τον 16χρονο αυτός αρχικά υποστήριξε ότι έδωσε το βρέφος σε έναν φίλο του.

Στις 10 Ιανουαρίου, όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του νεογέννητου.

Όπως προέκυψε ο 16χρονος συμφώνησε με τη φίλη του και μητέρα του βρέφους ότι δεν μπορούσαν να φροντίσουν το μωρό «και γι’ αυτό έπρεπε να κάνουν κάτι για να μην το έχουν στη ζωή τους».

Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται η Sun, συζήτησαν διάφορες προοπτικές όπως να το αφήσουν σε πυροσβεστικό σταθμό ή σε κάποιο ίδρυμα.

Όταν ο 16χρονος έφυγε από το σπίτι η μητέρα του βρέφους πίστευε ότι θα τηρούσε τη συμφωνία που είχαν κάνει αλλά ο ανήλικος είχε άλλα σχέδια.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι ο 16χρονος παιδοκτόνος έβαλε το νεογέννητο σε μια τσάντα πλάτης, το πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές και στη συνέχεια το έθαψε κάτω από ένα δέντρο.

Σε βάρος του 16χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και αναμένεται να δικαστεί ως ενήλικος.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X