ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Μακρή: «Ελπίζω να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος»

«Λυπάμαι για την απώλεια σας...»

Κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, αρνήθηκε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο δευτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

Μάλιστα απευθύνθηκε και στη χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, στην οποία είπε:

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο».

Ο 36χρονος υποστήριξε πως την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη.

Ανέφερε πως ο ίδιος και ο αδελφός του δεν έχουν σχέση με τη δολοφονία και πως ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες τους για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Ολοκληρώντας την απολογία του ο 36χρονος είπε σε δικαστές και ενόρκους: «Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα».

Το δικαστήριο διέκοψε για την προσεχή Τρίτη, οπότε και η δίκη θα συνεχιστεί με την πρόταση του εισαγγελέα.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X