ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φοβάμαι για την οικογένειά μου» λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

«Δεν κρύβομαι, όλο αυτό που συμβαίνει δεν μου κάνει καλό»

Άφαντοι παραμένουν η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία, με τον 45χρονο να έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και τον 15χρονο γιο του να βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η Σεβαστή, η σύζυγος του 45χρονου πατέρα των «παλαιοχριστιανών», μίλησε μέσω του δικηγόρου της στο Mega και υπογράμμισε πως την ερχόμενη Τρίτη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

«Έχω φόβο για την οικογένειά μου. Θέλω μόνο να την προστατεύσω. Δεν κρύβομαι. Ποτέ δεν παρανόμησα. Είμαι σε ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά ασφαλής. Όλο αυτό που συμβαίνει δεν μου κάνει καλό», είπε.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δεν εκκρεμεί κάποιο ένταλμα σύλληψης εις βάρος της συζύγου του 45χρονου: «Θέλει να προστατεύσει την οικογένειά της. Δεν γνωρίζω πού βρίσκεται, αλλά μπορώ να μεταφέρω ότι είναι ασφαλής και ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Την Τρίτη θα είναι εκεί».

«Είναι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τη δημοσιότητα και την Αστυνομία. Δεν είχαν παραβατική διάθεση στο παρελθόν. Αυτό προφανώς και τους κάνει να φοβούνται. Θέλουν να τελειώσουν αυτό το ζήτημα, να εκδικαστεί η υπόθεση και από εκεί και πέρα να κυλήσουν όλα ομαλά για την οικογένειά τους» δήλωσε ο δικηγόρος.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση