ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φέρτε το παιδί μου πίσω» - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα της 21χρονης

«Το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα πάρτι για να διασκεδάσει και τώρα είναι στη Γάζα»

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα της 21χρονης Μία Σεμ, της νεαρής Ισραηλινής ομήρου της Χαμάς στο πρώτο τέτοιο βίντεο που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

«Εκλιπαρώ τον κόσμο. Παρακαλώ φέρτε το παιδί μου πίσω» είπε η μητέρα της 21χρονης που κρατούσε στα χέρια της φωτογραφία της κόρης της.

«Δεν γνώριζα μέχρι χθες αν είναι ζωντανή ή νεκρή, το μόνο που γνώριζα ήταν ότι μπορεί να είχε πέσει θύμα απαγωγής. Χθες είδα το μωρό μου στην τηλεόραση. Είδα ότι είναι ζωντανή. Είδα ότι την έχουν πυροβολήσει στο χέρι» είπε η Κερέν Σαρφ Σεμ. Σύμφωνα με την ίδια η 21χρονη «φαίνεται τρομοκρατημένη».

«Μου φαίνεται ότι είναι σε μεγάλο πόνο» πρόσθεσε η μητέρα της Μία. «Το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα πάρτι για να διασκεδάσει και τώρα είναι στη Γάζα» συνέχισε εμφανώς συγκινημένη. Όταν ρωτήθηκε από το Sky News για το αν έχει ένα μήνυμα για την κόρη της, είπε: «Σε αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις». «Όλες αυτές τις ημέρες αυτό που σκεφτόμουν ήταν το πώς θα την αγκαλιάσω όταν θα επιστρέψει σπίτι και αυτό είναι που κράτησε το μυαλό μου. Μπορεί γι΄ αυτό να είναι καλά και αυτό θέλω να πω στους άλλους γονείς να σκέφτονται θετικά» κατέληξε η μητέρα της Μία. 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση