ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari άρπαξε φωτιά κατά τη διάρκεια test drive (video)

Μια δοκιμαστική βόλτα μιας «αψεγάδιαστης» μεταχειρισμένης Ferrari λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία

Μια δοκιμαστική βόλτα μιας «αψεγάδιαστης» μεταχειρισμένης Ferrari λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία με το ίδιο το αυτοκίνητο να γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Αναμφίβολα η εμπειρία από «πρώτο χέρι» που προσφέρει η οδήγηση ενός αυτοκινήτου πριν την αγορά του, είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν ένα μεταχειρισμένο.

Από το παραπάνω δεν εξαιρούνται φυσικά ούτε τα σπορ αυτοκίνητα γνωστών κατασκευαστών ακόμη και εκείνα που φέρουν στο καπό τους το διάσημο Cavallino Rampante και αυτό το διαπίστωσε στην πράξη ένας Αμερικανός που ήθελε... διακαώς να κάνει δική του μια μεταχειρισμένη F355.

Ο εν λόγω Αμερικανός πέταξε από τον τόπο κατοικίας του, το Λος Άντζελες των Η.Π.Α. μέχρι και την Μασσαλία της Γαλλίας για να δει από κοντά μια F355 berlinetta, την οποία και ανακάλυψε στο διαδίκτυο.

Το εν λόγω coupe της Ferrari ήταν σε κατάσταση βιτρίνας, σύμφωνα και με την περιγραφή του video που ανάρτησε ο Αμερικανός στον λογαριασμό του στο YouTube, με την F355 να βρίσκεται στα χέρια του ιδιοκτήτη της για πάρα πολλά χρόνια και να δέχεται όλο αυτό το διάστημα σχολαστική συντήρηση.

Το video ξεκινά με χαρά και αισιοδοξία από την μεριά του Αμερικανού, ο οποίος, βρισκόμενος στο δεξί κάθισμα της F355, δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα μέχρι και το συνεργείο που είχε αναλάβει τη συντήρηση της Ferrari. Σκοπός της βόλτας ήταν να φτάσει το αυτοκίνητο ως εκεί ώστε να γίνει ένας τελευταίος έλεγχος πριν από την μεταφορά των χρημάτων... Ξαφνικά όλα αλλάζουν με το video να δείχνει την F355 να βρίσκεται σταματημένη στον αυτοκινητόδρομο με το πίσω μέρος της να φλέγεται.

Όπως θα δείτε και εσείς στη συνέχεια και χωρίς να γίνεται κάποια προσπάθεια περιορισμού της φωτιάς, η F355 καταστράφηκε ολοσχερώς με όχημα της πυροσβεστικής που κατέφτασε στο σημείο να είναι τελικά και εκείνο που έσβησε τη φλεγόμενη Ferrari.

Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ σύμφωνα και με την περιγραφή ο Αμερικανός ρίχνει το «φταίξιμο» στο ίδιο το αυτοκίνητο λέγοντας ότι δεν κατηγορεί τον ιδιοκτήτη και ότι κάτι πρέπει να έγινε κατά τη διάρκεια της βόλτας.

ΠΗΓΗ: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X