ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την απήγαγε, τη φυλάκισε και έκανε μαζί της εννέα παιδιά

Έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατριού της

Την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατριού της έζησε η Ρόζαλιν Μακ Γκίνις, η οποία αποκάλυψε ότι την απήγαγε σε ηλικία 11 ετών, την κράτησε φυλακισμένη για 19 χρόνια και την ανάγκασε να κάνει μαζί του εννέα παιδιά.

Η Ρόζαλιν διηγήθηκε την ιστορία της και αποκάλυψε πώς κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να ξεφύγει από τα δεσμά του πατριού της, Χένρι Πιέτ.

Ο 63χρονος σήμερα Χένρι απήγαγε την Ρόζαλιν έξω από το σχολείο της στην Οκλαχόμα το 1997 για αντίποινα προς τη μητέρα της και την κράτησε φυλακισμένη για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ο Πιετ την κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 10 ετών και η μητέρα της έμαθε για την αποτρόπαια πράξη του συζύγου της και αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της μαζί του. Τότε ο Πιετ αποφάσισε να την απαγάγει και να την παντρευτεί.

Ο Πιετ πήγε το κορίτσι στο Μεξικό, την ανάγκασε να τον παντρευτεί και να κάνει εννέα παιδιά μαζί του μέσα σε 19 χρόνια.

Η 34χρονη σήμερα Ροζαλίν περιγράφει πώς μία τυχαία συνάντηση με ένα ζευγάρι αγνώστων σε ένα παντοπωλείο ήταν η ευκαιρία της να λυτρωθεί.

«Ήμασταν στο παντοπωλείο, βρισκόμασταν μπροστά τους και είχαμε ένα μάτσο παιδιά. Η διαφορά ηλικίας μου με τον Χένρι και όλα αυτά τα παιδιά κίνησαν υποψίες. Μας βοήθησαν να πληρώσουμε γιατί δεν είχα τα χρήματα. Μας ρώτησαν που μένουμε και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο Χένρι ήταν ο τύπος που κρατούσε πάντα τους ανθρώπους μακριά, εκείνοι ήξεραν ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό».

Η γυναίκα με πλησίασε και μου μίλησε. «Ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν μπορείς να ξεφύγεις θα σε βοηθήσω».

Μετά από την προσφορά της, η Ροζαλίν έφτασε στην πόρτα της γυναίκας με τα οακτώ παιδιά της και ζήτησε να την βοηθήσει. Το μεγάλο της παιδί είχε ήδη φύγει από το σπίτι.

Ο Πιετ συνελήφθη στο Μεξικό τον Σεπτέμβριο του 2017, ένα χρόνο μετά από την ημέρα που η Ροζαλίν κατάφερε να ξεφύγει.

Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X