ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Έζησα την αυστηρότητα του Φιλιππίδη - Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας» (vid)

Ο ηθοποιός μίλησε για το κλίμα που επικρατούσε την περίοδο της συνεργασίας του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων εξήγησε πως έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν έχει δεχτεί κάποια. «Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω, ούτε αν θα παρουσιάσω το Μεγάλο Παζάρι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος». «Είναι ένας πολύ αγαπημένος μου ηθοποιός, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει με τον τρόπο του όλο αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ ότι τα εμβόλια έχουν σώσει την ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως εξήγησε, είχε φτάσει σε ένα σημείο να νομίζει ότι για την κακή συμπεριφορά του, ευθύνεται ο ίδιος.

«Εγώ έζησα την αυστηρότητα του Πέτρου Φιλιππίδη στα επαγγελματικά. Ήμουν από τους ανθρώπους που του είπα ότι δεν μπορώ να ξανασυνεργαστώ. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Δεχόμουν από τη μία ότι αυτός ο άνθρωπος έτσι λειτουργεί τα τελευταία 30-40 χρόνια που δουλεύω και λέω μάλλον εγώ είμαι λάθος, εγώ κάτι δεν κάνω σωστά. Λειτουργούσε το ενοχικό», είπε ο ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση