ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχω συνευρεθεί με πολιτικούς, ηθοποιούς...»

Πρώην παίκτης ριάλιτι αποκαλύπτει πως βρήκε το 1,5 εκατ. ευρώ

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα αφέθηκε παρά την καταδίκη του, σε 10 χρόνια και τρεις μήνες, ο πρώην παίκτης ριάλιτι που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με το αυτοκίνητο του, στο οποίο βρέθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, σχολιάζοντας την καταδικαστική απόφαση εναντίον του, είπε ότι ήταν στον κύκλο των VIP, διασήμων, πολιτικών, ηθοποιών, εισαγγελέων και πως έχει συνευρεθεί με πολλά άτομα.

«Ήταν το δικαστήριό μου. Είχα ανάμεικτα συναισθήματα κατά βάθος όμως, ήμουν χαλαρός, δεν είχα πολύ άγχος γιατί όπως και την πρώτη φορά που είχα παραδοθεί στο Εφετείο Αθηνών, είπα όλη μου την αλήθεια στην αστυνομία, από πού προέρχονται τα λεφτά και για ποιον λόγο πήγα εκεί. Ήμουν σε μια τραγική φάση τότε, υπό την επήρεια ουσιών. Μέσα μου ένιωθα ένα κενό και πόνο».

«Το ενάμισι εκατομμύριο προκύπτει από την ενασχόλησή μου με το escorting, το οποίο σημαίνει συνοδεία ανδρών. Το κάνω από τον Μάιο του 2012. Το είχα σαν επάγγελμα. Έκανα το λιγότερο πέντε ραντεβού την ημέρα. Οι τιμές ξεκινούσαν από 100 ευρώ, 500, 1.000 και το πιο μεγάλο που έχω πάρει είναι 18.000 ευρώ. Ήμουν πάρα πολύ καλός σε αυτό που έκανα».

«Το πελατολόγιό μου, δε σας κρύβω, εδώ που είμαι στη φυλακή και κοιτάζω την τηλεόραση, έχω δει πάρα πολλούς με τους οποίους έχω συνευρεθεί και από μέσα μου λέω ‘Α ρε Βασίλη, έκανες όλα αυτά και κάποιοι δεν έχουν βγει να μιλήσουν’. Ήμουν στον κύκλο των VIP, διασήμων, πολιτικών, ηθοποιών, εισαγγελέων, και στην αστυνομία έχω συνευρεθεί με άτομα».

«Είναι άδικο αυτό για εμένα πλέον, έχω και δύο παιδιά να μεγαλώσω, θέλω να βγω έξω».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση