ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξιχνιάστηκε το μακελειό στη Λούτσα

Έκτακτη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην εξιχνίαση του μακελειού στη Λούτσα με τη δολοφονία των έξι Τούρκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει δύο συλλήψεις για την υπόθεση, η μια εκ των οποίων αφορά τον Τούρκο που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ανακοινώσεις θα κάνει η Ασφάλεια Αττικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 13:00, για τη δολοφονία των έξι Τούρκων που έγινε στη Λούτσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό του μακελειού στη Λούτσα

Τούρκοι υπήκοοι ήταν οι έξι άνδρες που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στην Αρτέμιδα, οι οποίοι έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πέντε από τους δολοφονηθέντες έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η ταυτοποίησή τους έγινε κατόπιν άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με τις Europol και Interpol, καθώς και με απευθείας επαφές με τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας και της Τουρκίας.

Όλοι τους ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Η σύλληψη ενός Τούρκου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Για την υπόθεση της Λούτσας συνελήφθη Τούρκος υπήκοος, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», του οποίου η εμπλοκή στο γεγονός ερευνάται ενδελεχώς.

Ο συλληφθείς, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στην Τουρκία μία ώρα μετά το συμβάν στην Αρτέμιδα (στις 18:20 τελέστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα, στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00, και στις 20:30 συνελήφθη). Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση