ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχει καταρρεύσει η Έλενα... είναι συγκλονισμένη»

Τι δήλωσε η μητέρα της

Στη φυλακή παραμένει το μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη για κατοχή 7,8 κιλών ηρωίνης.

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση. Η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ''Με κατέστρεψες'' δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω», δήλωσε η μητέρα της 29χρονης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα», πρόσθεσε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Μητέρα Πολυχρονοπούλου: «Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Όπως συνεχίζει η μητέρα της 29χρονης «εάν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Υπενθυμίζεται ότι στο γνωστό μοντέλο και στον σύντροφό της έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X