ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε την πτήση του και έκανε γυαλιά καρφιά το αεροδρόμιο (vid)

Σε κατάσταση αμόκ έσπαγε ό,τι ήταν μπροστά του στο αεροδρόμιο Πάλμα της Ισπανίας

Ένας επιβάτης της Ryanair ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο προσωπικό αεροδρομίου καθώς έχασε την πτήση του. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο ένας γυμνόστηθος άνδρας σε κατάσταση αμόκ έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή στο αεροδρόμιο της Πάλμα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει έναν κάδο απορριμάτων σε έναν τοίχο. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού της Ryanair που είχε κρυφτεί πίσω από μία γύαλινη πόρτα.

Σύμφωνα με το Ultima Hora ο άνδρας λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στο σημείο όπου είδαν τον άνδρα να να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά προτού οι φρουροί ασφαλείας καταφέρουν να τον συγκρατήσουν μέχρι να φτάσουν οι αξιωματικοί της ισπανικής Guardia Civil. Σημειώνεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση