ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τούνη: Ξεσήκωσε και πάλι θύελλα αντιδράσεων - Τα έβαλε με αεροπορική

Σάλος στα σχόλια

Για ακόμα μια φορά η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο επίκεντρο και συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων στα social media. Αυτή τη φορά η γνωστή influencer και επιχειρηματίας με ένα instastory της έριξε τα πυρά της σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, επειδή την χρέωσε για υπέρβαρο στις αποσκευές της με επιπλέον 40 ευρώ.

Η ίδια στην ανάρτησή της εκφράζει την οργή της επειδή όπως αναφέρει με την εν λόγω αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Στο ίδιο post η Ιωάννα Τούνη τόνισε πως πέταξε 50 ευρώ και έφυγε αποκαλώντας «ψωμόλυσες» τους υπεύθυνους της εταιρείας γράφοντας πως δεν πρόκειται να πετάξει ξανά μαζί της.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες!», ανέφερε η Τούνη στο story της στο Instagram. Μάλιστα η ίδια έκανε και γκάλοπ ρωτώντας τους followers αν έκανε σωστά.

Οι χρήστες στα social media εκφράζουν την οργή τους τονίζοντας πως η συμπεριφορά της Τούνη είναι καταδικαστέα, καθώς δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι της εταιρείας. Η στάση της συγκέντρωσε διάφορες αντιδράσεις στα social media με τις περισσότερες να είναι αρνητικές…

Δείτε αντιδράσεις χρηστών στο Twitter

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X