ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έσπασαν» τα ισόβια της «φόνισσας του Κορωπίου»

«Δεν θέλω σχέσεις μαζί της», λέει ο πρώην σύντροφος της

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας που έγινε γνωστή ως «φόνισσα του Κορωπίου», αφού δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγο του εραστή της, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση μαζί της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε πως «της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει μια καλή τύχη στη ζωή της, τη βοήθησα, αλλά μέχρι εκεί. Πλέον έχω να μιλήσω μαζί της εδώ και περίπου 2,5 χρόνια. Δεν το ήξερα ότι θα αποφυλακιστεί».

Παράλληλα, είπε ότι «έχω δύο παιδιά με αυτή τη γυναίκα. Τη λυπόμουν και τη βοήθησα. Δεν είχε κανέναν άλλον άνθρωπο, εκτός από εμένα, για να τη βοηθήσει, δεν είχε πόρους».

«Έχω το μαγαζάκι μου, προσπαθώ να φτιάξω κι ένα σπιτάκι και να πάρω τη γυναίκα μου και να ζήσω. Προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Όλα αυτά που έγιναν τα έζησα και κάποια στιγμή πήγα να τρελαθώ κιόλας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, τόνισε ότι «έχω κάνει πολλά λάθη. Το κυριότερο λάθος που έκανα ήταν που έμπλεξα με αυτή την κοπέλα».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σημειώνεται, ότι σε λίγες μέρες πρόκειται να αφεθεί ελεύθερη, αφού έσπασαν τα ισόβια που της είχαν επιβληθεί, για το έγκλημα που έγινε το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2016, όταν όρμησε μέσα στην αυλή του σπιτιού της 35χρονης και την κατάσφαξε.

Οι περιγραφές από τη δολοφονία σοκάρουν καθώς οι γυναίκες είχαν πιαστεί στα χέρια και τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια κλαίγοντας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τους μάρτυρες, επιτέθηκε στο θύμα με μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιούν οι χασάπηδες για το ξεκοκάλισμα κρεάτων.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο πρώην σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος διατηρούσε επί σειρά ετών παράλληλη σχέση και με τις δύο γυναίκες, με τις οποίες μάλιστα είχε αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου σε μία ιστορία που είχε μοιραία κατάληξη.

Οι συγγενείς του θύματος ανέφεραν πως η αντίστροφη μέτρηση για το φονικό ξεκίνησε ένα μήνα νωρίτερα, όταν ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας μετακόμισε στο συνεργείο που διατηρούσε και επιχείρησε να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους δύο γιους του με τους οποίους είχε να επικοινωνήσει οκτώ μήνες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X