ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσβησε τσιγάρο πάνω σε 15χρονη - Δεν ενέδωσε στις προτάσεις του

Η 15χρονη αρνήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος επέμενε και έκανε χειρονομίες

Συνελήφθη 16χρονος μαθητής Λυκείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη αφού έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης που δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις! Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ενώ το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η πράξη του 16χρονου σόκαρε τη 15χρονη, όπως και όλη την παρέα, ενώ η έφηβη έχει στο πόδι της ένα μικρό έγκαυμα.

Ολα συνέβησαν όταν στην πλατεία όπου συγκεντρώνονται νέοι, δύο 15χρονες μαζί με τον 16χρονο βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, για να επιμείνει ωστό­σο στη συνέχεια με προτάσεις του, απαιτώντας δηλαδή από τη μαθή­τρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος επέμενε και έκανε χειρονομίες. Στη συνέχεια εκδήλωσε το ενδιαφέρον του στην άλλη 15χρονη και εκείνη του αρνήθηκε παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση. Τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του επίσης σε πράξεις που προσέβαλαν τη γε­νετήσια αξιοπρέπειά της. Η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά αντιστάθηκε στις παράλογες παράλογες απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να κατασβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της μαθήτριας (ύψος γονά­του από την έσω πλευρά) και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας. Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος του.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X