ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Έπσταϊν: «Θα κολυμπούσα με τους καρχαρίες για να ξεφύγω από τον βιασμό του»

«Είχε για δουλειά την σεξουαλική κακοποίηση μας όλη την ημέρα»

Μια γυναίκα που δήλωσε ότι βιάστηκε επανειλημμένα από τον Τζέφρι Έπσταϊν, προσπάθησε απελπισμένα να κολυμπήσει σε νερά της Καραϊβικής με καρχαρίες για να ξεφύγει από τα χέρια του.

Η Sarah Ransome δήλωσε ότι ήταν τόσο αποφασισμένη να δραπετεύσει από το ιδιωτικό νησί του που ονομαζόταν "νησί Pedofile", που ήταν πρόθυμη να ρισκάρει και την ζωή της.

«Είχα βιαστεί τρεις φορές εκείνη την ημέρα», είπε στην Telegraph. «'Εβλεπα ταν καρχαρία περισσότερο φίλο μου από εκείνον. Θα ρίσκαρα τα πάντα ώστε να καταφέρω να ξεφύγω».

Ωστόσο, παρά την προσπάθειά της, εντοπίστηκε από κάμερες παρακολούθησης με αποτέλεσμα να την σταματήσει το προσωπικό του, είπε στην βρετανική εφημερίδα.

Η Ransome ανήκει στους βασικούς κατήγορους του Έπσταϊν, ο οποίος πριν λίγο καιρό βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Η κοπέλα είπε στην Telegraph ότι ήταν νέα και αφελής όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2006 σε ηλικία 22 ετών.

«Δεν είχα ιδέα για τη φωλιά του hornet στην οποία μπήκα».« Ένα βράδυ με πλησίασε μια γυναίκα και μου είπε ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά μου. Και την πίστεψα και μπλέχτηκα σε όλο αυτό», ανέφερε.

Στην πρώτη της συνάντηση με τον Έπσταϊν θεώρησε πως έχει να κάνει με έναν χαρισματικό άνθρωπο, όπως της είπε μια κοπέλα που ήταν εκεί. Όμως, η Ransome είδε γρήγορα τη διαστρεβλωμένη πλευρά του Epstein στο ιδιωτικό αεροσκάφος του «Lolita Express», στο οποίο ήταν αρκετές κοπέλες, είπε.

Έκαναν βίαιο σεξ με την μια κοπέλα μπροστά σε όλους στο σκάφος. «Δεν υπήρχε ιδιωτικότητα. Το έκαναν μπροστά σε όλους. Και από τη στιγμή που φτάσαμε στο νησί, τότε άρχισε η κακοποίηση».

«Υπήρξαν κάποιες μέρες που βιάστηκα τρεις φορές την ημέρα. Κάποιες φορές μας έδινε και σε φίλους του. Σε έξι μήνες δεν τον είδα ποτέ να δουλεύει μια μέρα. Είχε κυριολεκτικά για δουλειά την σεξουαλική κακοποίηση μας όλη την ημέρα», επέμεινε.

Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, έζησε σε μια πολυκατοικία στο Upper East Side που ανήκε στον Epstein, όπου παρεμποδίστηκε να γίνει φίλη με οποιαδήποτε από τα άλλα κορίτσια του. Είπε ότι εκείνος ήλεγχε κάθε πτυχή της ζωής της, αναγκάζοντάς την να χάσει βάρος και να δει έναν ψυχίατρο της επιλογής του. «Ο Jeffrey είχε ένα ολόκληρο δίκτυο ανθρώπων για να μας ελέγχουν», ανέφερε.

Η Ransome είπε ότι τελικά δραπέτευσε στις αρχές του 2007 όταν η Epstein την έστειλε στη Νότια Αφρική για να αναζητήσει έναν νέο προσωπικό βοηθό.

Είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που τελικά είδε τον Epstein να συλλαμβάνεται τον Ιούλιο.

«Η ημέρα που συνελήφθη ο Epstein ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη μέρα της ζωής μου», είπε στην Telegraph.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X