ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς - Είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του

Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν πριν από λίγους μήνες

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία Ζακύνθου μετά από πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πόλης κατά γνωστού επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας.

Σύμφωνα με το imerazante, το περιστατικό σημειώθηκε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών.

Όπως αναφέρει το ermisnews, ο γνωστός επιχειρηματίας Δ.Κ., σε βάρος του οποίου μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας στην περιοχή του Αγίου Σώστη και με θύμα τη σύζυγό του, είχε επαγγελματικό ραντεβού σε γραφείο της πόλης της Ζακύνθου.

Ξαφνικά δύο άγνωστοι δράστες, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εισέβαλαν στο γραφείο με αυτόματα όπλα, κατά πληροφορίες, καλάσνικοφ, και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες τού έδωσε και τη χαριστική βολή.

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος βρέθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο και το όπλο των δραστών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους, αφού του έβαλαν φωτιά. Στο εσωτερικό του βρέθηκε το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το ermisnews, οι δράστες έφυγαν ήδη από τις νότιες ακτές του νησιού με φουσκωτό σκάφος.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση