ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση με καυστικό υγρό: Χλωρίνη χρησιμοποίησε ο δράστης

Από το παρελθόν της κοπέλας ο άντρας

Χλωρίνη ήταν το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης σε βάρος της 25χρονης εγκύου στην Κυψέλη το βράδυ της Κυριακής (11/4).

Ειδικότερα, το πανί που χρησιμοποίησε ο δράστης για να κλείσει το στόμα της γυναίκας ήταν εμποτισμένο με χλωρίνη, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της ανάλυσης, για τα οποία ενημερώθηκαν τόσοι οι γιατροί όσο και οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Η 25χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο. Θα οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να της πάρουν κανονική κατάθεση καθώς είναι πολλά τα ερωτήματα σε σχέση με την υπόθεση. Οι αστυνομικοί έχουν πολλές απορίες όπως το πώς βρέθηκε σε μία τόσο ερημική περιοχή σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ή αν είχε ραντεβού με κάποιον άνδρα.

Ταυτόχρονα, οι αρχές αναζητούν τον άνδρα με τον οποίο είχε συλληφθεί μαζί στο παρελθόν κατηγορούμενη με δύο συγκεκριμένες κατηγορίες.

Από το παρελθόν της κοπέλας ο δράστης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κατάθεση που έδωσε η έγκυος κοπέλα για το περιστατικό είναι ασαφής. Η ίδια παρόλο που περιγράφει το περιστατικό, αναφέρει πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο δράστης. Ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κάτι δεν τους λέει.

Την ίδια στιγμή από στοιχεία που συλλέγουν από το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας φαίνεται πως ο δράστης είναι ένα άτομο από το παρελθόν της κοπέλας που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση