ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή σύλληψη: Έπεσε στον Θερμαϊκό με τις χειροπέδες

«Αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω»

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άνδρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στον Θερμαϊκό, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να μπουν και αυτοί για να τον πιάσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος είχε εριστική συμπεριφορά και παρενοχλούσε φραστικά ανθρώπους που είχαν πάει σε περιοχή κοντά στην παραλιακή είτε για να γυμναστούν, είτε για βόλτα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί τον ακινητοποίησαν περνώντας του χειροπέδες για να το προσάγουν, στην προσπάθειά τους όμως να τον βάλουν στο περιπολικό κατάφερε και να ξεφύγει τρέχοντας προς την παραλιακή. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει αλλά εκείνος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού. Οι άνδρες βούτηξαν πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια του και τον έβγαλαν έξω, με τον άνδρα να φωνάζει «αφήστε με να πεθάνω, δεν θέλω να βγω».

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για το συμβάν ήταν μεγάλη. Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το λιμενικό, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα, η υγεία του οποίου φαίνεται πως είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X