ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη: Κατάπιε τα ναρκωτικά – Προσπάθησε να παρασύρει αστυνομικό

Ελλάδα – Ο αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του 36χρονου

Σκηνές από το... Σικάγο διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Ιωάννινα, όπου ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών, που πυροβόλησε τα λάστιχα χωρίς να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει. Ο δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη, όμως πρόλαβε να... καταπιεί τα ναρκωτικά που μετέφερε!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να σταθμεύει στο υπαίθριο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ που είχε κλείσει, κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Όταν πλησίασαν για να τον ελέγξουν, ο δράστης πάτησε γκάζι και κινήθηκε προς το μέρος ενός αστυνομικού με πρόθεση να τον χτυπήσει. Εκείνος αντέδρασε πυροβολώντας δύο φορές το ένα ελαστικό του αυτοκινήτου, το οποίο καταστράφηκε. Ωστόσο, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη στην περιφερειακή οδό, όπου ακινητοποιήθηκε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων κοντά στο αεροδρόμιο, με την συνδρομή και άλλων αστυνομικών που κλήθηκαν για ενισχύσεις.

Ο 36χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και το όχημα, όμως πρόλαβε να καταπιεί μια συσκευασία με ναρκωτικά κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει φρουρούμενος ώσπου να την αποβάλει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση