ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκρηκτική η κατάσταση στην Ελλάδα και το Twitter τον... χαβά του! (pics)

Κάποιοι ίσως δεν παίρνουν στα σοβαρά τα όσα συμβαίνουν

24news team

Οι ελληνικές Αρχές αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενώ έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες μονίμων στον ελληνικό στρατό.

Ουσιαστικά είναι σε διαδικασία πολεμικής προετοιμασίας μετά τη μαζική ανάκληση αδειών. Ενδεικτική και η εσπευσμένη επιστροφή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, από την Κύπρο.

Σκοπός είναι να σταλεί το μήνυμα στην Άγκυρα πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπλοφάρει όταν δηλώνει πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει και τις ένοπλες δυνάμεις για να εμποδίσει τις τουρκικές έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ.

Πάντως, εκτιμάται ότι η Άγκυρα με τις κινήσεις της, επιχειρεί έναν «πόλεμο νεύρων», ο οποίος είναι πιθανόν να ενταθεί μέχρι και τις 24 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η πρώτη προσευχή στην Αγία Σοφία.

Κάποιοι κάνουν πλάκα στα ΜΚΔ:

Κι ενώ τα όσα συμβαίνουν διαμορφώνουν μια εκρηκτική κατάσταση, υπάρχουν και αυτοί που την θεωρούν ως ακόμη μια ευκαιρίας για να «ξεδιπλώσουν» το χιούμορ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά είναι τα πιο κάτω τιτιβίσματα από χρήστες του Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση