ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεβε τα εσώρουχα νεαρής από το μπαλκόνι - Χειροπέδες σε 38χρονο

Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό στον Πύργο

Χάρη σε έναν περαστικό που τον είδε να πηδάει από το μπαλκόνι του ημιώροφου μιας πολυκατοικίας στον Πύργο και τον καταδίωξε ώσπου να φτάσουν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αποκαλύφθηκαν τα αρρωστημένα μυστικά ενός 38χρονου... φετιχιστή που έκλεβε τα εσώρουχα της νεαρής ενοίκου!

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου έφτασε και η νεαρή γυναίκα που διαπίστωνε εδώ και καιρό ότι τα σέξι εσώρουχα τα οποία άπλωνε κάθε τόσο στο μπαλκόνι της έκαναν... φτερά, ενώ κάποιες φορές είχε τσακώσει τον 38χρονο να την κρυφοκοιτάζει σκαρφαλωμένος στο μπαλκόνι της!

Πλανόδια ξάφρισε ηλικιωμένη

Με το πρόσχημα ότι πωλούσε καλύμματα επίπλων έπεισε μια ηλικιωμένη να την βάλει στη μονοκατοικία της σε χωριό των Ιωαννίνων μια υποτιθέμενη πλανόδια πωλήτρια, αλλά όσο εκείνη ήταν απασχολημένη, κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα 800 ευρώ. Η κλοπή, που είχε γίνει στις 16 Οκτωβρίου, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου που ταυτοποίησε την δράστιδα και σε βάρος της σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

"Θεριακλής" ήταν ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος ζήτησε από την 52χρονη ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στην πόλη της Κοζάνης μεγάλο αριθμό καπνικών προϊόντων και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση