ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκβίασαν την οικογένεια του Σουμάχερ και συνελήφθησαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ έπεσε θύμα εκβιασμού από δύο άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν από τις αρχές

Οι δύο φερόμενοι εκβιαστές έχουν καταγωγή από το Βούπερταλ και προσπαθούσαν -άγνωστο ακόμη πώς ακριβώς- να αποσπάσουν εκατομμύρια ευρώ από την σύζυγο του Μίχαελ, Κορίνα.

Ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας δήλωσε στην Bild: «Διερευνούμε μία υπόθεση εκβιασμού εις βάρους μιας διασημότητας και έχουμε εκτελέσει τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν». Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο έπειτα από το ατύχημα του μεγάλου Γερμανού στο χειμερινό θέρετρο της Μιραμπέλ το 2013.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο επιχειρείται έναντι της οικογένειας του Μίχαελ. Το 2017 είχε καταδικαστεί με αναστολή για απόπειρα εκβιασμού της Κορίνα Σουμάχερ. Ο τότε 25χρονος άνδρας απειλούσε ότι θα σκότωνε τα παιδιά του Μίχαελ και της Κορίνα.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ κρατούσε ανέκαθεν την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δυστυχώς, όμως, έπειτα από το ατύχημά του έχουν υπάρξει πολλοί οι οποίοι έχουν προσπαθήσει επανειλημμένως να εισβάλουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στο προσωπικό του περιβάλλον.

Πηγή: newsauto

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση