ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε το εμβόλιο ο Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Ελλάδας

Στο Αττικόν πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός του Έλληνα πρωθυπουργού

Πρώτη εκ του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η Ε.Ε. απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας», ανέφερε η κ. Σακελλαροπούλου, σε δήλωσή της.

«Είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, Να ανταμώσουμε πάλι να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας» κατέληξε.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου ο Έλληνας Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες του πρωτοκόλλου, του εμβολιασμού της κ. Σακελλαροπούλου προηγήθηκε συμπλήρωση ιατρικού ερωτηματολογίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του εμβολιασμού, η ίδια παρέμεινε για λίγη ώρα στον χώρο του νοσοκομείου.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ ο Σωτήρης Τσιόδρας τον συνόδευσε στην αίθουσα, όπου έκανε το εμβόλιο.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X