ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε σχέση με τον ψυχολόγο της και ανακάλυψε ότι είχε κρυφή οικογένεια

Χώρισαν και μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της

Μια γυναίκα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφο της, γιατί εκείνος μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της σε όλη την πολυκατοικία, επειδή εκείνη ανακάλυψε πως αυτός διατηρούσε κρυφή οικογένεια και ζήτησε να χωρίσουν.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Tlife» και δήλωσε πως γνώρισε τον άνδρα, όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, επειδή ήταν ο ψυχολόγος της. Μετά την θεραπεία της, σύναψαν σχέση και τότε φέρεται ότι εκείνος παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, αποκρύπτοντας το γεγονός.

Τελικά, μετά από 15 χρόνια έμαθε μέσω μιας φίλης της, ότι εκείνος είναι κρυφά παντρεμένος και αποφάσισαν να χωρίσουν. Τότε, εκείνος φέρεται να μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της σε όλη την πολυκατοικία, προκειμένου να την εκδικηθεί.

«Ήταν μια σχέση στην οποία τίποτα δεν φαινόταν για το τι θα ακολουθήσει. Ήταν προσωπικός μου γιατρός, ως ψυχολόγος. Μετά από ένα διάστημα θεραπείας και αφού μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου γιατί δεν είχα πάει σε καλή κατάσταση, συνάψαμε σχέση. Όπως έμαθα πολύ αργότερα, το ίδιο διάστημα με εμένα, πρέπει να ξεκίνησε ο γάμος του. Μετά από 15 χρόνια, έμαθα για τον γάμο του», είπε χαρακτηριστικά.

«Πλέον, αμφισβητώ και τον ίδιο μου τον εαυτό. Κι όμως δεν είχα καταλάβει κάτι. Κάθε βράδυ τις καθημερινές ήμασταν μαζί στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Μου έλεγε ότι πάει στους γονείς του. Για εμένα ήταν ένας ιδιαίτερα σημαντικός λόγος και το ήξερε», είπε στη συνέχεια.

«Ενοχλούσε το οικείο μου περιβάλλον»

Στη συνέχεια, η γυναίκα είπε για τον τρόπο που έμαθε την αλήθεια, πως «το έμαθα μέσω μιας φίλης μου που είχα να τη δω χρόνια. Βρεθήκαμε και κάπως έτσι το έμαθα. Και δεν ήξερε και πως να μου το πει η καημένη. Όταν το έμαθα αποφάσισα να χωρίσω».

«Και τι δεν έκανε; Είχε πρόσβαση σε όλες τις τηλεφωνικές μου επαφές. Ενοχλούσε το οικείο μου περιβάλλον, φιλικό και οικογενειακό. Προσπαθούσε να χαλάσει την εικόνα μου και να συκοφαντήσει. Πήρε μέσα από το κινητό μου μια φωτογραφία μου με εσώρουχο που δεν φαίνεται το κεφάλι μου. Δεν είχα σκοπό να τη στείλω κάπου. Χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία γράφοντας από κάτω το όνομά μου και το μοίρασε σε όλη την πολυκατοικία. Έβαλε ότι παίρνω αμοιβή. Στην πολυκατοικία μένουν και οι γονείς μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο μια γειτόνισσά μου. Και μου έδειξε και προσπαθούσαμε να βγάλουμε από τα χρηματοκιβώτια τις φωτογραφίες».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση