ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε την πιο φρικτή χειρουργική επέμβαση για να ψηλώσει

Πλήρωσε 167.000 για να πάρει ύψος

Eίχε ύψος 1.67 και λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης αγωνιζόταν να καταφέρει να βγει ραντεβού με κοπέλα μέχρι να υποβληθεί σε μια «βασανιστικά επώδυνη» χειρουργική επέμβαση στα πόδια του για να προσθέσει αρκετά εκατοστά στο ύψος του.

Ο Μόουζες Γκίμπσον, από τη Μινεσότα δαπάνησε 167.000 δολάρια για να μπορέσει να πάρει λίγο... μπόι καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα αυτοεκτίμησης στην προσπάθειά του να μιλήσει σε γυναίκες.

Ο 41χρονος πέρασε χρόνια αντιμετωπίζοντας τα αγενή σχόλια για το μικρότερο ανάστημά του, τα οποία, όπως παραδέχτηκε, έπλητταν την «αυτοπεποίθησή» του και τον βασάνιζαν ,προκαλώντας του μεγάλη ανασφάλεια στην ερωτική του ζωή.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να γίνει ψηλότερος, προσπάθησε να πάρει φάρμακα και απευθύνθηκε ακόμη και σε «πνευματικούς θεραπευτές» στο διαδίκτυο, οι οποίοι επέμεναν ότι μπορούσαν να τον βοηθήσουν να ψηλώσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Αλλά αφού οι άλλες επιλογές απέτυχαν, ο Μόουζες αποφάσισε τελικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να γίνει ψηλότερος.

Μέχρι ώρα έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, οι οποίες του κόστισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 165.000 δολαρίων και είναι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα.

Το bullying για το ύψος του

«Έχω παλέψει με το ύψος μου. Ακόμη και όταν ήμουν στο λύκειο, ήμουν πάντα δυσαρεστημένος με το ύψος μου», δήλωσε πρόσφατα στο SWNS.

«Όταν ήμουν περίπου 15 ετών, συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι συμμαθητές μου ήταν ψηλότεροι από εμένα. Αυτό άρχισε να με επηρεάζει σταδιακά».

«Συνήθιζα να βάζω πράγματα στα παπούτσια μου για να κερδίσω λίγο ύψος, αλλά δεν ήταν αρκετό».

Οι άνθρωποι έκαναν σχόλια. Ενώ ο Mόουζες είπε ότι είναι «δυνατός» και «σκληρός τύπος», παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τελικά άρχισαν να τον επηρεάζουν - έτσι άρχισε να «ψάχνει» τρόπους για να γίνει ψηλότερος.

«Απλά δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ήμουν δυσαρεστημένος γι' αυτό τις περισσότερες φορές».

Κατά τη διάρκεια του κολεγίου, μετά από αποτυχημένες φαρμακευτικές αγωγές και «πνευματικές θεραπείες» έπεσε πάνω στην διαδικασία της χειρουργικής επέμβασης που θα μπορούσε να επεκτείνει το μήκος των ποδιών του και άρχισε να δουλεύει υπερωρίες για να μπορέσει να μαζέψει αρκετά χρήματα για την δαπανηρή επέμβαση.

Αφού πέρασε τρία χρόνια δουλεύοντας ως μηχανικός λογισμικού την ημέρα και ως οδηγός Uber τη νύχτα, έκατσε για πρώτη φορά στο κρεβάτι του χειρουργείου το 2016.

Μέχρι και 1.80 θα φτάσει μετά την επέμβαση

Σήμερα αφότου τελειώσει με την ανάρρωση, ο Μόουζες θα στέκεται στα 1,80 μ. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιεί συσκευή επιμήκυνσης ύψους τρεις φορές την ημέρα.

Η χειρουργική επέμβαση περιελάμβανε γιατρούς που έσπασαν τα οστά της κνήμης και της περόνης του Μόουζες και βίδωσαν μαγνητικά καρφιά επιμήκυνσης των άκρων σε αυτά. Αυτό ενθαρρύνει το σώμα του να δημιουργήσει νέο οστικό ιστό, ο οποίος θα γεμίσει το κενό μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό ύψος του.

«Είμαι ένας άνθρωπος που πετυχαίνει πολλά, είμαι φιλόδοξος, οπότε μετά την πρώτη επέμβαση σκέφτηκα ότι έχω τα χρήματα και μπορώ να ολοκληρώσω το ταξίδι. Θα είμαι ευτυχισμένος με το ύψος μου στο 1,90».

Ο Μόουζες παραδέχτηκε ότι υπάρχουν στιγμές που η ανάρρωση ήταν «πραγματικά επώδυνη», αλλά είπε ότι "επρεπε να το ξεπεράσει».

Ο 41χρονος πρόσθεσε ότι η επέμβαση του έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να μιλήσει στις γυναίκες και τώρα έχει κοπέλα. «Μετά την πρώτη επέμβαση έγινα λιγότερο διστακτικός και λιγότερο ανήσυχος για το αποτέλεσμα όταν μιλούσα σε γυναίκες. Τώρα έχω κοπέλα», είπε.

Τελικά, ελπίζει ότι το να μοιραστεί την ιστορία του θα εμπνεύσει και άλλους που αισθάνονται το ίδιο με εκείνον.

«Θα συμβούλευα όποιον το θέλει αυτό να το κάνει, σίγουρα αξίζει τον κόπο», κατέληξε. «Σίγουρα θέλω να διαδώσω το μήνυμα και αν μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, τότε ας είναι, χαίρομαι», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση