ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι καμένη παντού, δεν μπορεί να κρατήσει το κεφάλι της όρθιο»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ. Η επιχειρηματίας που τους τελευταίους μήνες βοηθά με τον δικό της τρόπο την Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε για την δίκη που ξεκίνησε χθες, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την Ιωάννα και περιέγραψε τον καθημερινό της Γολγοθά αλλά και την κατάσταση της υγείας της.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου, παρόλο που έχω κι εγώ δουλειά και μπορούσα να το κάνω. Λόγω των ταξιδιών μου στην Κίνα, ήρθα σε επαφή με κάποια προϊόντα που θα τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. Η γιατρός της θεώρησε ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα βοηθούσαν στην επούλωση των πληγών της. Τις μάσκες τις φοράει σχεδόν 23 ώρες τη μέρα για την επούλωση και για να σταθεροποιηθούν όλοι αυτοί οι ιστοί. Και στη συνέχεια, μέσα από τον σύζυγό μου που έχει φιλία με τον ιδρυτή του gofund.me, ο οποίος μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα ώστε να πλησιάσουμε κοντά στην ίασή της. Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Πήγαμε στη Γαλλία σε ένα μεγάλο κέντρο εγκαυμάτων για θεραπείες και πλέον είμαστε πολύ κοντά. Δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα θα μπει στη ζωή μου.

Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες. Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε κάποιο παιδάκι το οποίο εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκριζε. Πρέπει να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να είμαστε πιο ελαστικοί για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X